Arbejder en havemand også indenfor?

29 oktober 2019
admin

Når man lige skal forestille sig en havemand, så kan det jo specifikt være en, der laver haveservice i Høje-taastrup udenfor, mens solen skinner, det er godt varmt; eller det netop er vinter, og man skal fjerne knækkede grene med videre – for en havemand arbejder også om vinteren.

Selv hvis denne information overraskede dig, så vil du måske blive endnu mere forbløffet over at høre, at en havemand også skal have arbejde at lave indenfor.

Mange mennesker vælger at få i den professions fodspor, fordi man godt kan lide at arbejde udenfor, så tanken om at skulle lave stillesiddende arbejde er måske ikke lige det mest tiltalende, der findes.

Men selv i forbindelse med at lave haveservice som havemand, så er der en del ting, man bliver nødt til at leve indenfor.

Vi mener ikke i de korte perioder, hvor man lige skal i skuret og hente nogle remedier til at lave de forefaldende opgaver, eller hvis man skal modtage opgaver per mail eller telefon – som man måske har en person ansat til at klare.

Ej heller er der tale om at afregne moms, betale lønninger med videre, for den slags har man ofte også en person til at klare for en.

Men det drejer sig om, når man skal finde frem til, hvad der skal ske næste sæson med en have, om den skal lægges om, om man vil forsøge sig med noget nyt, om man skal fortsætte på samme måde og så videre.

Alt den slags skal formentlig skitseres, og det er immervæk lettere at gøre indenfor på computere og/eller i hånden.

Her kan man også gøre sig klar over, hvad der skal købes af større sortimenter af planter, blomster med videre til næste sæson end bare det, man lige bruger i det daglige.

Skal du have hjælp til dine haveopgaver eller helt have klaret dem for dig?

Så får det gjort hos je-haveservice.dk.

Flere Nyheder