Badeværelsesrenovering i stort og mindre omfang

16 marts 2020
anders_lundtang_hansen

Man skal virkelig tænke sig om, når man skal lave badeværelsesrenovering, specielt hvis man kun har et enkelt badeværelse at gøre godt med i husstanden, for så skal det virkelig koordineres, hvis man skal have gang i den store omvæltning af rummet.

Og så vil det være godt, hvis man er gode venner med naboerne, så man i hvert fald kan komme til at forurette ens nødtørft – både om dagen og om natten. 
For ikke at tænke på at der også skal være mulighed for at gå i bad.

Hvis man “blot” er ude i at renovere en endevæg med nogle nye fliser, så kan det være let at tilpasse dette med, hvad de andre skal bruge toilettet til, så man selv eller håndværkerne lige smutter imens – og så må man leve med dampen fra lokalet efter et bad eller lugtgenerne.

Det er straks værre, hvis man skal hen at lave en totalrenovering af badeværelset, for så afhænger det virkelig af, at man sørger for at være effektiv med renoveringen i lokalet, så man sørger for at tilpasse det sådan, at man er mest effektiv og arbejdssom på området.

For man kan måske godt leve med lidt langsomt arbejde med en flisvæg i brusekabinen i nogle dage, mens hvis selv lokummet mangler alt for længe, så kan det blive en problem – specielt hvis man bor mange i dette hjem.

Derfor bør man lægge en plan for, hvordan og hvonår man gør dette, så man for eksempel bruger en enkelt dag på at sætte et nye toilet op, ordner håndvasken og lignende, som man har brug for i det daglige.

Så bør man nok lige informere dem i hjemmet om, hvor lang tid den enkelte opgave tager, så man har noget at gå ud fra.

Det kan blive nødvendigt at tilpasse denne plan, men ofte vil det kunne lade sig gøre.

Flere Nyheder