Billig varme til vinter med en luft til vand varmepumpe

01 november 2021
Astrid_Pedersen

editorial

Går du og drømmer om ikke at skulle punge en mindre formue ud til opvarmning af familiens bolig hvert eneste år? Så bør du kigge på boligens varme forbrug.

Hvis du ikke allerede har udført de tiltag som kan mindske varme spildet fra dit og din families hus er det en god idé at komme i gang. Du kan for eksempel vælge at lade husets ydermure og tag efterisolere, og du kan tage et kig på isoleringen i kælderen hvis huset er i besiddelse af en sådan.

Du kan skifte ruderne i husets vinduer ud med mere isolerende og energi rigtige af slagsen. Og endelig kan du kigge på varmekilden, som forsyner boligens radiatorer og vandhaner med varmt vand.

Skift fyret ud med en luft til vand varmepumpe og spar penge

Der vil med sikkerhed være penge at spare hvis du skrotter det gamle og slidte olie, pille eller gas fyr til fordel for en moderne varmepumpe. Du vil samtidig kunne flytte nålen ganske betragteligt når det handler om boligens grønne profil.en luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi. Det betyder at belastningen på klima og miljø minimeres.

Du kan, med andre ord, spare på dine udgifter til opvarmning af boligen uden at skulle skrue ned for varmen. Det betyder at du kan fyre godt op i radiatorerne uden at have dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller familiens husholdnings budget. Og med en varmepumpe på abonnement kan du tilmed spare den dyre engangs udgift til indkøb, montering og installering af varmepumpe.

Få en luft til vand varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark A/S

Nærvarme Danmark A/S tilbyder varmepumper som du kan lease på fordelagtige abonnement lignende vilkår. Klik ind og læs mere om Nærvarme Danmark A/S på hjemmesiden naervarme.dk

Flere Nyheder