Derfor skal du vælge træpiller til pejsen

19 november 2019
admin

I de kolde efterårsmåneder og vintermåneder er der ikke noget bedre, end en brændeovn i baggrunden. Det er både med til at skabe en hyggelig stemning, og så er det med til at varme en bolig eller flere rum op. Måske har du en brændeovn i sommerhuset eller har du en indbygget pejs derhjemme. Når brændeovnen skal tændes, så kræver det naturligvis noget brænde eller andet, som man kan tænde op med. Måske har du adgang til træ, som du selv kan kløve og som du bruger til et fyre op med. Eller også skal du ud købe det, du skal bruge til brændeovnen. 

En af de ting som er populære at fyre med er træpiller. Træpiller er en effektiv og billig måde, du kan få fat i materiale, der kan fyres med. Der er forskellige typer træpiller, du kan købe. Der findes både forskelle ift. hvor store de enkelte træpiller er, og så er der mulighed for at købe dem i sække og løs vægt. 

Fordele ved at vælge træpiller

Noget af det smarte ved træpiller er, at de alle er meget ensarterede i deres form. Det betyder også, at de er nemme at få ild i – modsat f.eks. træ der er kløvet, som ofte varierer meget i størrelsen og tykkelsen, og som kan være sværere at få ild, når pejsen skal tændes. 

Derudover vil mange træpiller også kunne fåes som CO2-neutrale, så miljøet samtidig skånes, når der skal tændes op indenfor. 

Du kan med fordel kontakte Pillevarme, hvis du skal finde nyt træ til brændeovnen. Her finder træpiller til gode priser, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at fyre op i brændeovnen. Deres sortiment byder træpiller fremstillet af 100 % rent savsmuld, og så er de forskellige træpiller også CO2-neutrale. Du kan finde dem her.

Flere Nyheder