Få det badeværelse, du ønsker dig, med hjælp fra dit lokale vvs firma

28 oktober 2019
admin

Istandsættelse af køkken og badeværelse er en større opgave end man måske umiddelbart skulle tro. I modsætning til boligens øvrige rum, er en badeværelses eller køkken renovering ikke blot et spørgsmål om at smøre noget maling på vægge, lofter og træværk, og måske slibe gulvet.

Når et rum, som indeholder afløb, rørledninger til drikke og spilde vand samt gas installationer skal renoveres, er det en rigtig god idé at få de rette fagfolk ind over projektet så tidligt som muligt – i hvert fald hvis rummene skal renoveres i bund. Dette kan nemlig betyde, at rørledninger skal udskiftes eller flyttes, eller der skal oprettes nye afløb eller tilslutninger hertil.

Er du eksempelvis flyttet ind i et hus eller en lejlighed, hvor der ikke eksisterer afløb til opvaskemaskine eller vaskemaskine, skal disse først oprettes, før du kan anskaffe og installere disse apparater. Og ønsker du at flytte vasken i køkkenet, skifte det gamle badekar ud med en bruseniche eller måske montere et væghængt toilet, skal du faktisk have fat på en professionel vvs’er.

Lovgivningen foreskriver nemlig at disse opgaver udføres af en autoriseret håndværker. Dette kan have betydning for hvorledes du er stillet i en eventuel forsikrings sag, skulle der opstå vandskader eller det, der er værre, fordi du selv har fusket med vand eller gas ledninger. Og så kan du hurtigt komme til at fortryde, at du sparede vvs’eren væk i første omgang!

Vvs i Slagelse? Kontakt Uglebjerg VVS

Er dit hus eller din lejlighed beliggende i Slagelse eller den nærmeste omegn, kan du trygt kontakte dit lokale vvs firma Uglebjerg VVS. Uglebjerg VVS har særligt speciale område inden for vvs installationer i private hjem, og kan hjælpe dig med såvel rådgivning og vejledning omkring dine fremtidige vvs installationer som udførelse af disse.

Du kan læse mere om Uglebjerg VVS på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder