Få hjælp til at læse boligdokumenter hos din boligadvokat

19 januar 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Når du står for at skulle købe en lejlighed eller et hus bør du sætte dig grundigt ind i alle forhold vedrørende boligen før du beslutter dig endeligt. Der er rigtig mange faldgruber i det danske bolig marked – og det gælder om ikke at falde i.

Hvis du ønsker hjælp til at navigere sikkert igennem denne jungle kan du med fordel benytte dig af hjælp fra en boligadvokat. Så er du sikker på at få den bedste rådgivning omkring din bolig handel – og du vil kunne træffe din beslutning om køb af bolig på et oplyst grundlag.

Hvornår skal jeg have fat på en boligadvokat?

Det er en god idé at tilkalde boligadvokaten i det øjeblik du får drømmehuset eller ønskelejligheden i kikkerten. Du kan nemlig sagtens skrive under på en købsaftale i forbindelse med første fremvisning af boligen, så længe den er forsynet med et advokat forbehold. Så er huset eller lejligheden nemlig reserveret til dig i omtrent to uger.

image

I løbet af denne periode har du tid til at læse al relevant dokumentation vedrørende boligen grundigt igennem. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger samt budgetter og regnskaber for foreningen kan afsløre alt fra sløj drift til tvivlsomme lån i foreningen eller i ejendommen.

Sådanne forhold kan være afgørende for din beslutning om køb af boligen. Derfor er det vigtigt at denne dokumentation gennemlæses grundigt. Og er du i tvivl om hvad du skal kigge efter i forbindelse hermed kan du overlade denne opgave til boligadvokaten.

Lad din boligadvokat hjælpe med tinglysning af skødet

Ender du med at beslutte dig for at købe kan din boligadvokat fortsat hjælpe dig. Der er altid en del papir arbejde som skal være på plads førend boligen er 100% overdraget – her under opdatering og tinglysning af det til boligen hørende skøde. Klik ind og find din nye boligadvokat på eBoligadvokat.dk

Flere Nyheder