Få hjælp til rør og installationer hos din lokale VVS installatør

26 februar 2021
Astrid_Pedersen

Som ejer af et hus er det helt og holdent dit eget ansvar at tilkalde professionel hjælp i forbindelse med fejl på de faste installationer. Og i så tilfælde er det smart at have god kontakt til en lokal VVS mand.

Hurtig hjælp til akut opståede nødsituationer hos din lokale VVS’er

Hvis der springer et vandrør er det bare om at få hjælp hurtigst muligt. Et sprunget vandrør kan lynhurtigt udvikle sig til en alvorlig vandskade – og en sådan kan være dyr og tidskrævende at udbedre.

Hvis du således står med et sprunget vandrør uden for normale åbningstider er det rigtig smart at have god kontakt til en autoriseret VVS installatør med døgnservice. Det er ydermere en fordel at have VVS’eren tæt på. Så er du nemlig garanteret såvel hurtig udrykning som ditto ekspedition. Og så er forudsætningen for en optimal begrænsning af skaderne til stede.

Assistance ved renovering af bolig hos VVSeren

Der ud over er der professionel hjælp at hente i forbindelse med istandsættelse og modernisering af køkken, badeværelse og eventuelt bryggers i din bolig.

Her kan din lokale VVS mand nemlig hjælpe med at trække nye rør til afløb, oprette dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine, eller montere det nye væghængte toilet. Denne type opgaver må du nemlig ikke selv løse, da de vedrører de faste VVS installationer i boligen.

Ligeledes er det en autoriseret VVS installatør der skal på banen hvis du ønsker at installere en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, eller måske have tilsluttet dit varme system til fjernvarme. Det er nemlig kun autoriserede fagpersoner som ifølge de gældende regler har lov til at udføre den slags arbejde. Og med en dygtig lokal VVSer på opgaven er du helt sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange.

Find din VVS installatør i Roskilde på johnvvs.dk.

Flere Nyheder