Få plads til maleren fra Kastrup ude hos dig

03 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Når en maler eller flere malere kommer ud til dig, så er det sjældent bare i sådan en mundering, som man ser i tegnefilm, hvor de har hvidt, plettet tøj på og en malerbøtte i den ene hånd og en pensel i den anden, hvor de spankulerer i retning af deres arbejde.

For der skal bruges meget mere end bare disse ting, så det er oftest i en firmavogn i form af en kassevogn, at de kommer ud til dig.

Det ser man også, selvom firmaet holder til tæt ved, hvor du bor, for det er bare nemmest, at de kan komme ud i deres arbejdsbil, når der skal hentes materialer til at male med, fordi man både skal bruge meget, eller man får brug for mere, end man havde regnet med.

Som regel pakker man til den enkelte opgave, men der er også generelt udstyr, som en maler kan få brug for.

maler kastrup

Maleren fra Kastrup skal kunne være der

Sådan vil det formentlig også foregå, når malerkastrup.dk skal sende arbejdsfolk ud til dig for at male, om du bor langt væk eller tæt på deres hovedsæde.

Hvis man bor i lejlighed, er der sjældent så meget at gøre for at finde plads til malerne, så de skal gå i kortest tid eller betale for parkeringen.

Kan man her anvise dem et sted, hvor de kan holde, så kan man prøve det.

Men bor man i hus eller lignende, så kan det være på sin plads at gøre plads i indkørslen til dem ved at fjerne ens egen bil og køre den ud på vejen eller på anden måde gøre plads, så de lettere kan komme til.

I sidste ende er det til fordel for dig, fordi de så ikke skal spilde tid på at gå ud til deres arbejdsbil en lang tur og retur hver gang.

Flere Nyheder