Få styr på de forskellige vandingsanlæg der findes

29 november 2021
Silje Hansen

editorial

Lige når det kommer til vandingsanlæg, så er der mange forskellige varianter, du måske slet ikke vidste fandtes. Derfor er det også noget, vi tager et nærmere kig på her. For der kan være en chance for, at du står og kan bruge et af anlæggene. 

Disse vandingsanlæg skal du kende til

Drypslanger

Drypslanger er et af de anlæg, du skal kende til. Disse slanger kan nemlig vande utrolig præcist, og de bruger mindre vand end så mange andre anlæg. Drypslanger kan derfor også være ideelle for dig, som måske skal have et smart vandingsanlæg til grøntsager eller frugter, du dyrker. Drypslanger kan nemlig placeres, så der vandes helt nede ved rødderne. 

Pop-up sprinklere 

Pop-up sprinklere er et andet smart vandingsanlæg, du kan få fingrene i. Et vandingsanlæg som dette kan både være ideelt til private haver, golfbaner, ridebaner m.m. Som du måske kan fornemme ud fra navnet, så placeres der slanger under jorden, og når et areal skal vandes, rejser pop-up sprinklerne sig. 

image

Loftmonterede micro sprinklere 

Et vandingsanlæg som også er ret så populært, er loftmonterede micro sprinklere. Dette anlæg er hyppigt brugt i ridehaller. Dråberne fra sprinklerne er nemlig med til at sikre et godt indemiljø, ift. støv, spindelvæv m.m. 

Lige når det kommer til ridebaner, så kan der også tages pop-up sprinklere i brug. Det er ofte også valgt, når det kommer til udendørsbaner. 

Hvis du står med et behov for at finde et vandingsanlæg, så kan du altid tage fat i en forhandler og vende dine ønsker og behov. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at du kan få præsenteret løsninger, du ikke selv havde tænkt over, når det kommer til vanding. Hvis du vil peges i retningen af et firma, som kan levere professionelle vandingsanlæg, så er Direct Espana lige det firma, du skal have fat i. 

Flere Nyheder