Få vejledning og råd af den gode gardinbus!

21 september 2020
Signe Hansen

Kender du følelsen af at have valgt den forkerte farve til hjemmet?

Så fortvivl ikke, det er vi rigtig mange, der gør! Scenariet er soleklart. Det har været en lang dag i Jysk eller Ikea, men nu har dig og din partner endelig fået taget en beslutning, og I kan vende hjem med det som skal være prikken over i´et i jeres lejlighed. Men ak og ve, så snart I har fået pakket købet ud finder I ud af det er en forkert længde gardinstænger. Eller måske virker den flotte blå farve alligevel ikke til sofaen.

Her kommer Gardinbussen dig til undsætning! De har nemlig designet den perfekte løsning, hvor du har mulighed for at se farver og tekstiler i de rum, hvor gardinerne skal hænge inden du tager det endelig valg. Alt sammen foregår med personlig og professionel vejledning af de bedste i branchen.

Gardiner til ethvert hjem – også dit!

Et rum kan tage sig vidt forskelligt ud med kun nogle små ændringer lavet dertil. Farven på gardinerne sammen med sofaen og bordet kan gøre stor forskel på et rums samlede udtryk. På samme måde er det heller ikke ligegyldigt for atmosfæren i et rum om du vælger gardiner af træ, af stof eller gardiner af plissé. På samme måde er der også stor forskel på rullegardiner, foldegardiner og lamelgardiner.

Det kan være, at du har en idé om hvad der vil gå bedst i dit hjem, men uanset hvor skråsikker du er i din beslutning kan du tage fejl. Eller måske har du ikke haft kendskab til et gardin, der vil give perfekt mening i dit hjem. Derfor er det en god idé at tage kontakt til gardinbussen enten via deres formular på hjemmesiden eller ved at ringe direkte ind, så de får en idé om, hvad du ønsker at se på. 

Flere Nyheder