Find de dygtigste håndværkere hos dit lokale tømrerfirma

27 oktober 2019
admin

Står du over for en omfattende renovering af dit hus, og vil du gerne have arbejdet gjort ordentligt indendørs såvel som udendørs? Så bør du få fat i en dygtig tømrer, som kan ordne det indvendige og udvendige træværk, således at resultatet bliver langtids holdbart og solidt.

Er du måske samtidig i den situation, at du har brug for at få udført tilbygning – for eksempel i form af en carport, en terrasse, en udestue eller et redskabs skur – kan din lokale tømrer sikkert også være behjælpeligt. Og bor du i eller i omegnen af Gilleleje, hedder dit lokale tømrer og snedker firma Aage Andersen & Søn.

Hvad kan Aage Andersen & Søn hjælpe mig med i forbindelse med renovering?

Det veletablerede, familie ejede tømrer og snedker firma Aage Andersen & Søn har igennem fire generationer haft til huse i Gilleleje. Her har virksomheden ry for at være blandt de bedste, når det handler om tømrer og snedker arbejde i private boliger. De dygtige og erfarne håndværkere hos Aage Andersen & Søn har igennem mange år arbejdet med at levere løsninger til boligejere, som for eksempel har brug for et nyt trægulv, renovering af taget eller tilbygning til huset.

Der ud over kan Aage Andersen & Søn også hjælpe dig med diverse glarmester opgaver. Dette kan eksempelvise dreje sig om installering af termo vinduer eller ovenlys, udskiftning af punkterede eller smadrede ruder, samt restaurering af antikke vinduer – ruder såvel som vindues rammer.

Hvorfor skal jeg vælge Aage Andersen & Søn?

Du skal vælge Aage Andersen & Søn, hvis du ønsker tømrer, snedker og glarmester arbejde i høj kvalitet. Aage Andersen & Søn består udelukkende af rutinerede fagfolk med høje professionelle standarder og mange års erfaring. Desuden er Aage Andersen & Søn omfattet af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for vel udført håndværk.

Du kan læse mere på aage-andersen.dk

Flere Nyheder