Find de flotteste terrasser hos professionel tømrer

01 november 2021
Astrid_Pedersen

editorial

Skal feriepengene bruges fornuftigt, og overvejer du at investere i din ejendom? Så bør du få opført en lækker terrasse i din have – til glæde for hele familien, og som en forøgelse af din boligs værdi.

Lad en dygtig tømrer forestå opførelse af din træterrasse

Måske har du overvejet selv at flikke en terrasse sammen. Det kan da også sagtens lade sig gøre at finde både værktøj og materialer til dette formål i det lokale byggemarked. Terrassebrædder findes i et utal af farver og træsorter, så det er bare at vælge og vrage. Og internettet bugner af instruktions videoer hvor du som gør det selv mand kan finde udførlige anvisninger til opførelse af en træterrasse.

Det er ingen sag selv at bygge et fladt trædæk til en ditto græsplæne. Men skal din nye træterrasse være noget helt særligt er det en god idé at få en professionel tømrer på sagen. Det kan for eksempel være at terrassen skal opføres i flere planer, og skal forsynes med et stærkt og bæredygtigt fundament.

I så tilfælde vil en erfaren håndværker være den rette til at vurdere hvorledes konstruktionen skal udføres. Og skal terrassen være helt eller delvist overdækket er det et must af få en fagperson ind over projektet – i hvert fald hvis terrassen skal overholde alle sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Hvem kan hjælpe mig med at bygge en lækker træterrasse?

Hos Kun Terrasser ApS kan du altid få den bedste hjælp til design og opførelse af en træterrasse som passer perfekt til din bolig. Kun Terrasser ApS er ejet og drevet af tømrermester Andreas la Cour som igennem de seneste årtier udelukkende har beskæftiget sig med at bygge flotte og unikke træterrasse til kræsne bolig ejere. Du kan læse mere om Kun Terrasser ApS, og få et skarpt tilbud på en professionelt opført træterrasse, på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder