Find de stærkeste gulvafslibning priser online

20 marts 2020
Astrid_Pedersen

Et slidt trægulv er ikke alene et grimt trægulv. Det er, i langt de fleste tilfælde, også særdeles ubehageligt at betræde. Når et trægulv bliver så slidt, at lakken eller det beskyttende lag af sæbe eller olie i træværkets overflade forsvinder, vil denne tørre ud og blive sårbar.

Dette betyder, at skidt og støv, som landet på gulvet, trædes ned i gulvet og aflejres i de overfladiske fibre. Her vil det blive siddende som grimme, grålige slidspor, og ikke lade sig fjerne ved gulv vask. Det samme gælde for spildte væsker, som vil suges op af de porøse træfibre. Heller ikke de pletter og skjolder, som fremommer herved, går væk uanset hvor meget du end skrubber og skurer. Der skal helt anderledes midler i brug – og her tænkes der på en gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er den mest skånsomme metode hvorpå du kan fjerne de skønhedspletter, som skæmmer dit før så smukke trægulv. Ved en gulvafslibning fjernes de øverste millimeter af gulvets overflade – der hvor misfarvningerne er aflejret. Dette gøres med hjælp fra en særlig maskine, som er påmonteret en roterende sliberondel, på hvilken man fastgør sandpapir. Først slibes med groft sandpapir, og dernæst med fint.

Når selve gulvafslibningen er til ende, behandles gulvet med et materiale efter eget valg. Ønsker du en hård og slidstærk overflade, kan du for eksempel vælge en klar lak – eventuelt med en lysnende effekt. Lak er en god gulvbehandling til dig, som ikke ønsker at bruge lang tid på at passe og pleje dit trægulv. Du kan også vælge den noget mere kærvende sæbe behandling, som giver gulvet det smukkeste, hvidlige skær og en nærmest overjordisk silkemat glans.

Du kan læse mere om gulvafslibning, og bestille et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, hos Gulvfirmaet DBF – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder