Find den bedste maler i Rødovre

03 februar 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Skal huset i Rødovre sættes i stand fra kælder til kvist – eller trænger vægge, lofter og indvendigt træværk i din Rødovre lejlighed til et frisk lag maling? Så skal du have en dygtig maler på banen.

Kan jeg ikke bare selv male min bolig indvendig?

Du tænker måske at det er penge ud af vinduet at hyre en professionel maler. Måske går du i tanker om selv at trække i arbejdstøjet og svinge maler rulle og pensel.

Men her skal du tænke på at et stykke vel udført malerarbejde ikke er gjort med at smøre et lag maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk. I hvert fald ikke hvis det skal gøres ordentligt, og det færdige resultat være smukt og ensartet.

maler rødovre

Der hører et temmelig stort stykke forberedende arbejde til indvendig maling af bolig. Du bør belave dig på at sætte mindst en uge af til at male stuer og værelser i din bolig. Og du kan samtidig roligt regne med at bruge størstedelen af tiden på indkøb og forberedelser.

Malerarbejde – en tidskrævende tjans

Først og fremmest bør du aldrig male direkte på væggene uden først at have renset dem grundigt. Gammelt væv og tapet skal hives ned, og pudset skal slibes. Du skal lappe huller fra skruer og udjævne de værste revner og skrammer. Det kan være nødvendigt med opsætning af filt, eller måske endda en fuldspartling hvis pudset ikke er i fineste stand. Og allerede her begynder malerarbejdet at tage om sig i en grad hvor det bedst kan betale sig at få professionel hjælp.

Hvor kan jeg finde en god maler i Rødovre?

Som bosiddende i Storkøbenhavn har du aldrig langt til det nærmeste billige malerfirma. Du skal blot tage kontakt til din lokale afdeling af Malerkanonen og få et godt tilbud på maling af din bolig. Klik ind på malerroedovre.dk og læs mere.

Flere Nyheder