Find den bedste tømrer i Odense

02 januar 2020
Astrid_Pedersen

Skal du have udført tømrer eller snedker opgaver i Odense? Så kan du med fordel kigge forbi Slukefter Tømrer & Snedkerfirma.

Hvem er Slukefter Tømrer & Snedkerfirma?

Slukefter Tømrer & Snedkerfirma er et tømrer og snedker firma, som siden 1970 har betjent glade og tilfredse kunder hovedsageligt med bopæl i Odense og nærmeste omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille for Slukefter Tømrer & Snedkerfirma, som gerne påtager sig såvel de mindre omfangsrige opgaver som de store entrepriser – fra idé og koncept udvikling over arkitektur og design og til den praktiske udførelse. Slukefter Tømrer & Snedkerfirma samarbejder med andre håndværkere, for eksempel murere, blikkenslagere, vvs’ere og elektrikere, når der skal tages hånd om de områder, som virksomheden ikke selv mestrer.

Hvilket ydelser tilbyder Slukefter Tømrer & Snedkerfirma?

Hvis du skal have repareret, renoveret eller måske efterisoleret dit tag, er Slukefter Tømrer & Snedkerfirma ikke noget dårligt bud på en tømrer virksomhed, som kan udføre dette arbejde.

Slukefter Tømrer & Snedkerfirma forestår gerne samtlige opgaver vedørerende såvel selve tagkonstruktionen og undertag til lægningen af det nye tag. Arbejdet foretages på grundlag af en forud gående gennemgang af tagets tilstand og beskaffenhed, ved hvilken behovet for behandling fastslås. Her under tages også hensyn til de nye og skærpede regler for bygningers isolerings evne, som samtidig har medført krav til efterisolering i forbindelse med tagrenovering af visse typer tage.

Ønsker du at få opført en tilbygning, som kan øge værdien af dit hus, kan du med fordel konsultere Slukefter Tømrer & Snedkerfirma. Med rådgivning fra de professionelle og erfarne bygge eksperter hos Slukefter Tømrer & Snedkerfirma kan du få klarlagt hvorvidt en tilbygning vil være et aktiv for din bolig, og hvorledes den i givet fald skal opføres, så forholdene bliver helt optimale.

Du kan læse mere om Slukefter Tømrer & Snedkerfirma, og få et godt tilbud, på http://slukefter-toemrer.dk/ 

Flere Nyheder