Find den bedste varmepumpe, som passer til dit hjem

07 oktober 2019
admin

Skal hjemmet gøres mere miljø og klima venligt – og vil du samtidig gerne spare en god sjat penge på dine udgifter til opvarmning? Så bør du tage et kig på de nye moderne luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, som findes på markedet.

Varmepumper er nemlig den mest besparende og energi effektive opvarmnings form, som findes på markedet. Og skrotter du dit udtjente fyr eller de dyre og ineffektive elektriske varme apparater til fordel for en varmepumpe, kan du regne med at barbere helt op til 70% af dine samlede udgifter til opvarmning i løbet af et år.

Hvorfor er varmepumpe bedre end fyr eller elvarme?

Som nævnt oven for er de moderne varmepumper langt mere energi effektive end de konventionelle opvarmnings former. Dette betyder, at du får meget mere varme ud af den tilførte energi – og som en naturlig konsekvens heraf, får du mere varme for pengene.

Samtidig er de smarte varmepumper som oftest forsynet med moderne teknologiske features så som fjernstyring, så du ved hjælp af en app kan slå varmen til eller fra, når du ikke er hjemme. Og en luft til luft varmepumpe vil samtidig rense den cirkulerende luft via et smart filter, så du ikke behøver at lufte så meget ud, og dermed fyre for gråspurvene.

Hvor køber jeg min nye varmepumpe?

Uanset om du er i markedet efter en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, kan du finde et stort og velassorteret udvalg af de nyeste varmepumpe modeller fra Panasonic hos Gram Energi. Gram Energi er en virksomhed, som har specialiseret sig inden for varme og køle teknologi, herunder varmevekslere og varmepumper. Med rådgivning fra Gram Energi er du sikker på at få den rette varmepumpe, både hvad angår model, størrelse og ydeevne. Læs mere på gramenergi.dk

Flere Nyheder