Find den rette varmepumpe som passer til dit hus

03 maj 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Er du på udkig efter en måde hvorpå du kan spare penge på husstandens varmeregning? Så er der flere veje at gå. Du kan blandt andet minimere varmespildet ved at lade huset isolere og skifte ruderne i vinduerne ud med mere isolerede af slagsen. Så slipper varmen ikke så nemt ud, og du undgår at fyre for spurvene.

Hvis du virkelig ønsker at opnå en stor økonomisk besparelse over tid kan du samtidig vælge at skifte husets gamle udtjente fyr ud med en top moderne luft/vand varmepumpe. En varmepumpe kan give dig mindst lige så store mængder opvarmet vand i haner og radiatorer som et olie, pille eller gas fyr – og det ved et langt lavere energi forbrug.

Det betyder i praksis at du kan skrue ned for varmeregningenuden at skrue ned for varmen. Du vil hurtigt kunne se besparelsen på din varmeregning. Faktisk kan du roligt belave dig på at skære over halvdelen af familiens samlede udgifter til opvarmning af huset. Og det er da en besparelse som er til at mærke.

varmepumpe

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Anskaffelse af en luft til vand varmepumpe er ikke en økonomisk udskrivning som ligger i den lave ende. Du bør dog betragte denne anskaffelse som en investering, både i familiens fremtidige økonomi og i klodens klima.

En varmepumpe er nemlig på grund af det lave energi forbrug særdeles klima venlig. Dit og din families klima aftryk reduceres ganske betragteligt når I skifter det slidte fyr ud med en luft/vand varmepumpe.og så kan I tage varme bade og fyre op for varmen i stuer og værelser uden at få dårlig samvittighed.

Hvordan vælger jeg den rette luft/vand varmepumpe?

Hvis du er i tvivl om hvorledes du vælger en varmepumpe som matcher din bolig kan du altid få hjælp hos Amalo. Klik ind og læs mere på amalo.dk.

Flere Nyheder