Find en god pålidelig entreprenør

19 februar 2020
lotte_hindsberg

Ordet entreprenør er et af disse ord, som de fleste kender, men ikke helt ved hvad det dækker over. En entreprenør arbejder ofte indenfor bygge og anlægsbranchen og bliver ansat til at yde et bestemt og nøje aftalt job. Det kan både være en person eller et virksomhed. Hvis du står med et større byggeprojekt, er det en god ide at ansætte en entreprenør til at stå for opgaven. Her er det vigtigt at du vælger en, der har en bred erfaring og som kan stå inde for et kvalitetsarbejde. Hvis hans arbejde er af god kvalitet, er det sandsynligt at han vil kræve det samme, af de virksomheder han hyrer ind. Det kunne f.eks. være en entreprenør i Nordsjælland. Det er en god ide at vælge en der bor i området, så i nemt kan mødes.  

Hvilke type arbejde laver en entreprenør?

En entreprenør har ofte en håndværkermæssig baggrund og arbejder ofte indenfor en af følgende områder. Fjernvarme, kloakarbejde, murerarbejde, jordarbejde, malearbejde, tømrerarbejde, anlægsarbejde og med nedrivning af bygninger og anlæg. Hvis du som entreprenør udelukkende arbejder indenfor et område vil du blive kaldt en fagentreprenør.

Ved at ansætte en entreprenør til at håndtere det overordnet arbejde, med at få projektet gennemført, er det vigtigt at du har sikret dig at de har overblikket og ved hvem der skal lave hvad. Det er vigtigt at opgaven er nøje beskrevet i mål og delmål og også hvem der er ansvarlig for hvilken opgave. Fordelen ved en entreprenør er, at de har erfaringen med større projekter og har et netværk af gode håndværkere, de har brugt før og derfor er sikre på udfører et godt stykke arbejde og som har erfaringen indenfor deres fagområde. Samtidig er det vigtigt, at de også forstår at arbejde på tværs af de forskellige faggrupper og kan samarbejde.

 

Flere Nyheder