Forskøn din bolig med flotte terrasser

19 juli 2020
Astrid_Pedersen

Er dit hus forsynet med en flot have – men ingen terrasse? Så er der ingen grund til at fortvivle. Der er nemlig hjælp at hente i forbindelse med opførelse af ny terrasse hos firmaet Kun Terrasser ApS.

Hvem er Kun Terrasser ApS?

På Gammel Strandvej i det skønne Nordsjælland, nærmere betegnet Humlebæk, finder du Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS er en håndværker virksomhed som har specialiseret sig inden for anlæggelse af terrasser for private kunder samt bygherrer og entreprenører. Kun Terrasser ApS er ejet og drevet af tømrermester Andreas la Cour, som siden 2012 har drevet selvstændig byggevirksomhed. Andreas la Cour har en særlig passion for trædæk og terrasser som han udlever gennem den selvstændige virksomhed Kun Terrasser ApS.

Når du vælger at lade Kun Terrasser ApS forestå opførelsen af din træterrasse er du garanteret et produkt i solid kvalitet. Kun Terrasser ApS arbejder udelukkende med materialer af de mest bæredygtige typer og sætter høje standarder over for leverandører. Samtidig vil du modtage den bedste service hos Kun Terrasser ApS som er meget opmærksom på – og lydhør over for – kundernes ønsker og præferencer.

Lader du Kun Terrasser ApS hjælpe dig med at designe og bygge din terrasse kan du være tryg ved at du får den terrasse som du ønsker dig, og at du kan have glæde af din nye træterrasse i mange år. Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS har nemlig mange års erfaring med netop disse opgaver og har en solid skare af glade og tilfredse kunder samt smukke terrasser i sin portefølje.

Hvis du ønsker at se eksempler på de mange flotte terrasser, som Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS igennem årene har bygget kan du klikke ind på https://www.kun-terrasser.dk/ hvor du samtidig kan få et godt tilbud på en ny terrasse.

Flere Nyheder