Gardiner efter mål gør det bare så meget lettere

01 november 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Der er mange ting, som man kan købe efter standardmål, og så vil de stort set passe, eller man kan lige rette det lidt til, og så er det der.

Men omvendt er der næsten lige så mange ting, som der er så specifikke, at man ikke bare kan lave løsningerne på samlebånd og så satse på, at der er nok her til, at man kan sælge det i større partier.

Et godt eksempel på dette er netop det, som vi fremhæver i overskriften: Gardiner.

Der er mange gardiner derude, som man kan købe efter bestemte mål, og så må man håbe, at de passer til vinduet og vindueskarmen; ellers bør man købe det lidt for stort, så der altid er lidt at tage af, da det ikke er til at forlænge.

Men hvis man skal være helt sikker på, at ens gardiner kommer til at passe helt perfekt ned til mindste mål, så skal man få laver gardiner efter mål hos https://gardinmageren.dk/gardiner-efter-maal/

Gardiner efter mål får det til at passe helt perfekt

Det er jo ingen garanti, at man bor i et hus, hvor man har typevinduer, der passer til mange af de mest almindelige mål af gardiner, så man stort set bare kan sætte dem op, og så passer de.

Man kan bo på en gammel bondegård, hvor man har nogle vinduer, som der er lavet i hånden, og hvor man ikke kan finde nogle gardiner efter almindelige mål, som der passer til, så man er nødt til at få lavet gardinerne efter ens egne mål.

Disse vinduer kan jo også have sat sig i huset gennem tiden, så de er blevet lidt skæve, og her kræves der måske nogle halvskæve gardiner, som det ikke ville give mening at producere forud, førend der kommer en kunde og bestiller disse meget specielle gardiner efter mål.

 

Flere Nyheder