Gør din have ryddelig med effektiv stubfræsning!

11 november 2019
Anne-Mette Hansen
Gør din have ryddelig med effektiv stubfræsning!

Har du fået fældet et enkelt eller flere træer i din have eller på en større grund? Det er svært selv at få gjort grunden ryddelig ved at fjerne de efterladte træstubbe. De kan være groet godt ned i jorden med deres rødder. Det kræver derfor det helt rette udstyr at fjerne dem effektivt. Har du brug for stubfræsning i Lyngby eller omegn? Læs med i artiklen her og få mere at vide om, hvem der kan hjælpe dig med stubfræsning af din have eller grund. 

Hvad er stubfræsning?

Professionelle havemænd bruger en kraftig og effektiv fræser til at fræse dine stubbe og rødder i haven. Man kan typisk vælge at få dem fræset ned til 10-15 cm under jordniveau, men nogle fræser også dybere, hvis der måtte være behov for dette. Når du hyrer professionelle folk til at fræse dine stubbe, sørger de for ikke at gøre skade på omgivelserne. Men hvem i Lyngby kan hjælpe dig med opgaven?

Få hjælp til stubfræsning i Lyngby

Træpleje Danmark står klar til at hjælpe dig med et væld af forskellige haveprojekter heriblandt stubfræsning. De er med mange års erfaring i branchen virkelige dygtige til alt, hvad der har at gøre med træ. De foretager derfor også fældning og beskæring af træer. 

Når du får Træpleje Danmark til at udføre stubfræsning Lyngby i din have, kan du altid regne med, at de udfører et professionelt stykke arbejde. Det betyder, at de går højt op i både sikkerhed, kvalitet og service. Deres folk er derfor altid venlige og giver gode råd til, hvordan du kan vedligeholde dine træer og have. De sørger for, at sikkerheden er i orden, når de udfører en opgave, og du får altid udført et stykke arbejde af høj kvalitet.

Vil du vide mere om stubfræsning i Lyngby? Du kan læse meget mere på Træpleje Danmarks hjemmeside. 

Flere Nyheder