Har maleren i Ringsted tid til dig?

02 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Måske skal der snart afholdes en stor fest i jeres hjem, eller også har I jubilæum for jeres bryllupsdag, eller også er det netop mandens gave til konen, at der skal males om derhjemme.

Det kan enten være for at shine boligen op med samme farve, men det kan også være fordi, man trænger til en forandring i hjemmet, som man gerne vil overraske gæsterne eller konen med.

Uanset årsagen så vil man benytte sig af den sædvanlige maler i Ringsted, da det er denne, man er tryggest ved, og som man altid oplever den bedste service ved.

Derfor stryger du ind på malerringsted.dk, som du plejer at gøre, når du skal lave en bestilling på en opgave.

Du udfylder deres blanket med, hvad det er for en opgave, der skal løses, og du har gjort det så tit, at det næsten sidder på autopilot, når du skal gøre det.

maler ringsted

Hvem foreslår maleren i Ringsted ellers?

Der er så bare lige det problem, at når maleren i Ringsted melder retur, så er der ikke plads i kalenderen i den tid, som du ønsker at få det gjort, og det selvom du havde planlagt det til, at det skulle ske senere ude i fremtiden, så der var større chance for en ledig plads.

Du er ikke meget for at rykke den dato selv, da du har lovet konen, at gaven er klar her, eller også kan festen bare ikke rykkes.

Endvidere vil du heller ikke have, at maleren presser opgaven ind i kalenderen, for du ønsker ikke, at der er pres på fra deres side, men at de kan dedikere deres tid fuldt ud til opgaven her.

Så enten må man høre, om de kan foreslå en anden maler, der er lige så god, eller også må man prøve at finde en anden dato, der passer bedre.

Flere Nyheder