Hvor man gør af tingene, mens der er besøg af maleren fra Hornbæk

02 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Når der skal males i et hjem, om det så er hele hytten fra top til bund, eller man skal have malet en enkelt væg, så skal lokalet og/eller væggen(e) være så bare som muligt, så man lettere kan komme til at male.

Dette gælder også for maleren i Hornbæk, når vedkommende og hans ansatte eventuelt kommer ud til dig for at male, for de er trods alt ikke flyttemænd, så det gør arbejdet lettest, hvis man har fjernet det meste af inventaret, som der optager pladsen i lokalet og væggen, inden de kommer på besøg.

Så kan de nemlig begynde med det samme at dække af, hvorefter de kan begynde på arbejdet, så der ikke er den store spildtid på svinkeærinder, som du selv kunne have gjort – det kommer dig til fordel i sidste ende.

Men hvis man bor sparsomt, eller man skal have malet hele hjemmet på samme tid, så kan det være svært at finde plads imens til alle tingene, specielt hvis man har mange ting.

maler hornbæk

Find pladsen til inventaret, inden hornbækmaleren er der

Måske skal det lige koordineres med maleren fra Hornbæk, hvordan den eller de hat tænkt sig at male, så man ved, hvad det er for nogle lokaler, der skal gøres ledige først.

Det kan jo være, de har tænkt sig at arbejde sig frem fra rum til rum, så man eventuelt kan flytte de fleste ting ind i de tilstødende lokaler, mens der males.

Men hvis man maler det hele på samme tid, eller man ikke kan sætte ens værdigenstande ind i de andre rum, hvor malingen er ved at tørre, så må man finde alternative løsninger.

Det kan eventuelt komme på tale, at man får nogle flyttemænd til at opmagasinere de ting i et opbevaringslager, som man betaler for i den periode, hvor der males.

Flere Nyheder