Hvorfra stammer legen, at et gulv er giftigt?

06 november 2019
admin

Hos andre segmenter kalder man også legen for “jorden er giftig”, men hvis man leger den indenfor, så er det jo reelt gulvet, der er giftigt i overført betydning, for hvis det var reelt giftigt at røre eller betræde, så lod man nok hverken børn eller voksne udføre legen.

Det gælder ganske kort forklaret om at undgå at røre den gulvbelægning i århus, hvis man bor her, ellers indsætter man bare sin egen by, man bor i, hvor man så skal bruge de andre remedier, man har til rådighed i rummet eller rummene til at komme omkring.

Det er grundreglerne, men herfra kan det variere med, at man skal se, hvem der kan undgå at røre gulvet i længst muligt tid, eller også skal man se, hvem der kan komme hurtigst et andet udvalgt sted hen i lokalet uden at røre gulvet, og så får man point for at nå hurtigst derhen.

Ellers er der jo også den klassiske variant, hvor man ganske enkelt forsøger at undgå, at den anden skubber en ned på gulvet eller på anden måde obstruerer, at man kan komme videre, bliver låst inde i et hjørne eller skudt på med kasteskyts.

Men hvordan er sådan en noget bizar leg opstået?

Det går faktisk rigtig mange år tilbage for ikke at sige helt tilbage til dengang, hvor vi boede i huler, hvor det var farligt ikke at kunne komme hurtigt op i træer eller inde i huler, når farlige dyr var efter en.

Senere har det så udviklet sig en leg for specielt de små.

I nyere tid er årsagen til den giftige jord nok mere miljøorienteret, hvor der var spildt kemikalier eller olie udenfor, hvorfor man ikke måtte lege i det område.

Som beskrivelsen lyder, så er det nok heller ikke så smart at lege den ret så voldsomme lege indenfor, hvorfor man bør gøre det udenfor.

Skal du for resten have ordnet en god og perfekt gulvbelægning, så skal du have fat i assensgulv.dk til den opgave!

Flere Nyheder