Lån til istandsættelse hos online bank

19 juli 2020
Astrid_Pedersen

En bolig bør med jævne mellemrum opdateres indvendig gennem en omfattende renovering. Foruden istandsættelse af vægge og gulve samt det indvendige træværk i boligen skal badeværelser fra tid til anden moderniseres for at leve op til tidens standarder.

Mange badeværelser i især ældre huse og lejligheder opfylder ikke kravene om vådrums isolering – og samtidig er der en vis idé i at skifte rør, afløb og sanitet ud. Den slags har det nemlig med at blive gennemtæret i årenes løb. Og så risikerer du vandskade som kan forårsage store ødelæggelser på både din og andres ejendom.

Istandsættelse – en god investering

Ejer du selv dit hus eller din lejlighed kan du med fordel betragte istandsættelsen som en investering. En bolig med et moderne badeværelse er alt andet lige mere værd end en bolig hvis badeværelse nærmest er sanerings modent. Og er dit køkken up to date med gode nye elementer og hvidevarer vinder du også en del i forhold til at gøre et godt indtryk på potentielle købere.

Derfor kan det altid betale sig at sætte huset eller lejligheden flot i stand. Meget kan du selvfølgelig gøre selv, men til eksempelvis elektriker og VVS arbejde er der brug for autoriserede fagpersoner. Derfor vælger mange bolig ejere at optage et lån til istandsættelsen, således at denne kan udføres i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Lån til istandsættelse hos Ikano Bank

Hvis du ikke er i en situation hvor det er muligt for dig at finansiere istandsættelsen ved at omlægge et eksisterende lån eller låne pengene i din bank kan du med fordel overveje at optage et online lån. Hos Ikano Bank kan du låne op til 300.000 kroner – og for det beløb kan du få en del istandsættelse af din bolig!

Du kan læse mere, og beregne størrelsen på dit lån, på ikanobank.dk

Flere Nyheder