Lad din lokale VVS-mand forestå installationerne

02 september 2020
Astrid_Pedersen

Er det ved at være på tide med et nyt badeværelse? Så kan du med fordel lægge en god plan for hvad der skal gøres hvornår – og i hvilken rækkefølge de respektive håndværkere skal på banen.

I denne forbindelse vil du kunne få brug for murere, tømrer og malere – og du kommer under ingen omstændigheder uden om at skulle hyre en autoriseret el installatør eller elektriker og en ditto VVS installatør.

Udførelse af opgaver inden for disse områder er nemlig strengt forbeholdt autoriseret fagpersonale. Du kan nemlig komme til at udrette alvorlige skader på såvel materiel som på de mennesker som bor i bygningen, hvis du selv fifler med de faste installationer i forbindelse med dit renoverings arbejde. Og det er langt fra sikkert at forsikringen dækker de ulykker du kommer til at forvolde med dit klamphuggeri.

Hvorfor må jeg ikke selv uføre VVS arbejdet?

I lighed med elektriker arbejde er der alt for stor risiko forbundet med selv at udføre VVS arbejde. Hvor du som gør det selv elektriker kan komme til at forårsage såvel elektriske brande som overgange og kortslutninger som kan føre til livsfarlige elektriske stød vil du med amatør VVS arbejde kunne give anledning til såvel oversvømmelser som skader på menneskers helbred. Sidst nævnte kan ske i forbindelse med tilbageløb i vandledningerne som kan føre til blanding af spildevand og drikkevand.

Skulle du der ud over være så ”heldig” at resultatet af dine hjemmestrikkede løsninger kun fører til vandskader er det ikke sikkert at dit forsikrings selskab vil dække omkostningerne i forbindelse med udbedring heraf. Og så kan det pludselig blive dyrt ikke at hyre en autoriseret VVS installatør.

Er du bosiddende i nærheden af Slagelse kan du få hjælp til dine VVS installationer hos Uglebjerg VVS. Du kan læse mere, og kontakte Uglebjerg VVS, via hjemmesiden uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder