Luftrensere skal udskiftes – men ikke genbruges ukorrekt!

14 december 2020
anders_lundtang_hansen

Det er smart at genbruge, men der er flere tilfælde, hvor man er nødt til at udskifte et givent element, selvom det ser ud til at virke endnu, eller man mener, man godt kunne presse citronen til at holde det lidt i live endnu.

Det er blandt andet sådan noget som et mundbind, hygiejneartikler med videre, hvor det ikke alene bliver ulækkert at genbruge, men kan blive fyldt med bakterier.

Så er der sådan noget som luftrensere, der på sin vis også sørger for, at vi får det godt med at være i det område, vi befinder os i.

Det kan være en luftrenser til et filter i bilen eller i et klimaanlæg, hvor man sørger for, at man har et godt indeklima.

Det listige ved sådan nogle luftrensere og anlæg i den forbindelse er, at det ikke altid er, at man kan høre og se med det samme, at de ikke er så duelige længere, da de bare daler i intensitet nogle gange, så man ikke lige opdager det med det samme.

Udskift og ikke genbrug

På et tidspunkt bemærker man så, at man faktisk har det skidt med at være i lokalet, og at det nok skyldes den dårlige luftrenser, der ikke virker så godt længere.

Man får bekræftet ens mistanke, og den kan ikke renses længere, så det kan bruges endnu. Den skal ud. Men så skal man også søge for at indføre en ny i det anlæg og ikke tage en gammel, der måske er lidt mindre dårligt og indsætte.

Og den gamle skal man heller ikke tage og indsætte en ny sted, fordi man tænker, at der stadig er lidt liv i den, og at man kan bruge den et andet sted, hvor der ikke er så mange mennesker.

Når sådan nogle luftrensere er ubrugelige, så er det bare ud med dem.

Flere Nyheder