Mere varme for pengene med en smart varmepumpe

Rer dit hus energi rigtigt og klima venligt? Eller har du endnu til gode at tage del i den grønne omstilling? Så er der en række foranstaltninger du kan træffe i den forbindelse. Med blandt andet udskiftning af husets opvarmnings metode samt efter isolering af ydermurene kan du gøre klimaet en kæmpe tjeneste.

Du kan også roligt regne med at disse tiltag godt kan betale sig. Du kan for eksempel få offentligt tilskud til eksempelvis efter isolering af din bolig, hvilket samtidig sparer dig for en masse udgifter til opvarmning, idet huset vil holde bedre på varmen. Og det samme gælder, hvis du vælger at skifte det gamle fyr eller de slidte elektriske radiatorer ud med en effektiv varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

En moderne varmepumpe er lige for tiden den billigste og mest energi effektive opvarmnings metode til private boliger. Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe har du et klima og miljø venligt alternativ til dit fyr eller til dine dyre elektriske varme apparater – og så får du samtidig en hel række fordele i form af moderne funktioner med i købet.

En luft til luft varmepumpe kan for eksempel ”vendes” og bruges som air condition anlæg om sommeren, når dagene bliver varme og tunge. Du kan samtidig rense luften i din bolig for partikler og mikro organismer, hvilket gør indeklimaet både sundere og mere behageligt. Dette mindsker samtidig behovet for at lufte ud, hvilket igen medfører en besparelse på varmen.

Alt i alt kan du forvente at skære mere end halvdelen af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus, hvis du vælger at på monteret en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Hvor kan jeg købe en varmepumpe?

Hos Gram Energi finder du et stort udvalg af varmepumpe af begge typer og i alle størrelser. Se dem alle på gramenergi.dk