Pynt din have med et spejlbassin

19 november 2019
admin

Der findes jo egentlig mange måder, at man kan gøre ens egen have spændende at kigge på, så det ikke bare er en kedelig græsplæne, man kan glane ud til.

Ens have skal gerne være inspirerende at kigge på, også selvom vejret måske ikke er til, at man lige kan være ude i den mange timer hver dag, men medmindre der ligger flere meter sne over den, så er der faktisk mange muligheder for at gøre noget ved den året rundt.

Selvfølgelig skal det passe sammen med årstiden, hvis man for eksempel har planer om at have bestemte ting til at blomstre i ens have efter sæson. 
Er man helt på bar bund med den slags, så kan man jo spørge en erfaren nabo eller andre, hvordan man gør den slags, men ellers kan man også betale sig fra det ved at benytte sig af en anlægsgartner.

Dog skal man som det første være bevidst med sig selv om, hvorvidt man har har tiden til at vedligeholde den have, for det kan jo blive ret dyrt at have en havemand ansat til at tage sig af den hele tiden – og derfor er det da også kun de færreste, der benytter sig af sådan en.

Og desto større ens projekt med have er, desto mere tid skal der afsættes til at holde den ved lige.

For eksempel, som vi nævner i overskriften, kan man jo indsætte et flot spejlbassin i ens have, der egentlig er en minimal sø, som man lægger en overflade af vand på, som man så kan spejle sig i.

Sådan et bassin kan komme i forskellige udformninger, og man kan have diverse ornamenteringer inde i det.

Men det kræver også, at man tager sig tiden til at fjerne vise blade, insekter og andet fra bassinet, så det hele tiden kan tage sig pænt ud.

Flere Nyheder