Renovering af badeværelse? Få hjælp hos din lokale VVS installatør

Skal du have fikset badeværelset op – for eksempel have fjernet det gamle badekar og i stedet installeret en smart og tidssvarende bruseniche? Så får du med sikkerhed brug for hjælp fra en autoriseret VVS installatør.

Hvornår har jeg brug for en autoriseret VVS installatør?

Du har brug for en autoriseret VVS installatør i det øjeblik dine planer indbefatter ændringer af de faste VVS installationer i din bolig. Det kan for eksempel være, at du i forbindelse med omrokering af elementerne i dit badeværelse får brug for at flytte, afvikle eller oprette et nyt afløb, montere et væghængt toilet, eller anlægge et dræn til en vaskemaskine.

Til disse opgaver har du brug for en autoriseret VVS installatør – og det er ikke kun fordi det er praktisk. Der er faktisk tale om et lovkrav. I følge loven må du ikke selv fifle med disse installationer, da det indebærer en risiko for at få blandet spildevand og drikkevand. Og så kan du risikere at sætte eget og andre menneskers liv og helbred på spil.

Hvor kan jeg kontakte en autoriseret VVS installatør i Roskilde?

Det er altid en god idé at have en god kontakt til en VVSer i det område hvor du bor. Er du bosat i Roskilde, og leder du efter en dygtig lokal VVSer, kan du med fordel tjekke Erik Petersen’s Eftf. ved John Holm. Erik Petersen’s Eftf. har igennem 25 år løst opgaver relateret til VVS og kloak service for borgere og institutioner i Roskilde og omegn. Erik Petersen’s Eftf. har særligt speciale inden for VVS arbejde som knytter sig til renovering af badeværelser i private boliger.

Du kan således trygt benytte Erik Petersen’s Eftf., når badeværelset skal bygges om og du i den forbindelse skal have flyttet et afløb, tilsluttet nyt toilet, eller oprettet et dræn til din vaskemaskine. Læs mere på johnvvs.dk