Sådan forvandles haven med rullegræs

07 maj 2020
Cecilie Mortensen

Når man er boligejer, er der så noget bedre end en flot og velholdt have? Det kan nemlig blive ekstra prydende for boligen, og man kan skabe sig sin helt egen oase. Det kræver dog også, at man ligger arbejde i haven. Planter, buske og græs vokser hurtigt af sig selv – det er derfor med at tage hånd om det løbende. Selvom man måske ikke tænker over det, så betyder græsplænen utrolig meget for en haves udstråling. 

Det vil man især opleve, hvis græsplænen ikke er anlagt endnu. Det kan være, hvis man er flyttet ind i et hus, som netop lige er blevet bygget på en ny grund. Man vil også opleve græsplænens værdi, hvis den ikke længere er tæt og frodig. Heldigvis så er der en løsning på den udfordring – og det er rullegræs. 

Derfor skal rullegræs være en løsning

Rullegræs giver en muligheden for, at man hurtigt og effektivt kan opnå en flot græsplæne. Med rullegræs, så får man vitterligt græsset, mens det er rullet samme i forskellige baner, som kan rulles direkte ud i haven. Det betyder også, at der ikke går lang tid, før man har en have, som er helt grøn. Man behøver derfor ikke vente på, at tiden går før haven er flot – ligesom man ville skulle, hvis man sår græsfrø i jorden. 

Rullegræs kan desuden også være en god løsning, hvis der skal anlægges nye arealer i haven. Det kan nemlig betyde, at man kommer til at beskadige græsset undervejs – med rullegræs så har man dog den effektive løsning, der kan hjælpe en.

Det kan være en fordel, hvis man hyrer hjælp til at lægge rullegræsset. På den måde er man også sikker på, at man får det bedst mulige resultat. Man kan blandt andet finde hjælpen hos firmaer, der tilbyder haveservice.

Flere Nyheder