Se efter derhjemme, når du trænger til et besøg af maleren fra Hvidovre

03 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Der er mange indikationer på, hvorfor det er ved at være på tide at få besøg af maleren fra Hvidovre, som man også kender som malerhvidovre.dk via den hjemmeside, der er meget rammende for deres navn.

For det er jo ikke altid, at maleren kommer på tale ved til- og fraflytning af en bolig, og ej heller gælder det hver gang fordi, at man skal renovere et hjem eller bygge til.

Det er den klassiske situation med, at man har en væg eller et helt værelse derhjemme, hvor malingen er ved at falme; Hvis det er det samme værelse med den samme farve på alle væggene, så er den nok ved at falme lige meget, da man oftest maler hele værelset samtidigt.

Og nogle gange gælder det også med forskellige farver fra væg til væg, da det giver mest mening at male det hele samtidigt.

Så hvornår skal det genopfriskes med et pift fra maleren i Hvidovre?

maler hvidovre

Se nøje og nærmere efter, hvornår maleren fra Hvidovre kommer på tale

Når man ser på samme vægge næsten hver dag, så bemærker man ikke, at de er ved at falme.
Det er mest om formiddagen, når morgensolen står rigtigt ind, at man kan se, at farven ikke er så frisk, som den tidligere har været.

Men ellers kan man kigge bag malerier og plakater, der hænger på væggen og se kontrasten fra bag disse og resten af væggen: Jo større kontrast man her har, desto større tid er det nok siden, at væggen er blevet malet.

Man kan også se efter rifter, huller fra nåle, man har brugt til at hænge ting op med, og andet, som der har sat sine skader af tidens tang på væggen, for er der mange af disse, så er det også ved at være trængende med en omgang maling fra maleren i hvidovre.

Flere Nyheder