Tag din boligadvokat med i banken

31 marts 2021
lotte_hindsberg

Går du med planer om at købe en ny bolig er der flere ting du kan gøre for i sidste ende at stå med en billigere og bedre bolig end du oprindelig havde i tankerne. Det opnår du ved at hyre en boligadvokat og få ham til at hjælpe dig igennem alle boligkøbets faser.

Fra du går i banken og forhandler boliglån, til du har fundet den bolig du gerne vil købe og du vil sikre dig, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser senere, når du har købt og betalt.

Tag din boligadvokat med i banken

Det kan virke grænseoverskridende at gå banken for at låne penge og derfor ender mange med at acceptere det første og bedste tilbud de får af deres bankrådgiver. De glemmer at bankrådgiveren er ansat af banken til at sørge for at banken, som er en forretning som alle andre, giver overskud.

Ved at tage en boligadvokat med når der forhandles signalere du at du er seriøs og der skal et bedre tilbud på bordet. Selv små ændringer kan have stor betydning, når det er et lån der skal betales af på over 30 år.

Samme boligadvokat kan også sikre at du ikke ender med at købe en bolig, hvor der om få år skal anlægges en motorvej i baghaven, hvad sælger eller ejendomsmægleren ikke er forpligtiget til at nævne, men som kan have stor indflydelse på din lyst til at købe og på prisen.

Et 3 godt sted hvor din boligadvokat kan hjælpe dig med at spare penge på dit boligkøb, er når der skal forhandles med sælger. Husk at ejendomsmægleren er ansat til at få den bedst mulige pris til sælgers fordel. Din boligadvokat er hyret til at varetage dine interesser. 

Få din advokat til at forhandle med sælger, da han ved hvilke områder der typisk vil give et prisnedslag.

Flere Nyheder