Tre grunde til at vælge franske døre

03 marts 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du have nye døre i din bolig, er du sikkert begyndt at tænke over, hvilke der vil passe bedst ind. Der har du heldigvis mange forskellige døre at vælge imellem. Her vil vi gerne slå et slag for franske døre. De kan nemlig både bruges mellem to rum og som adgangsdør til din bolig. De er derfor meget alsidige. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet online-doere.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre, deriblandt selvfølgelig mange forskellige former for franske døre. Du kan dermed nemt finde den dør, der passer bedst til dit hjem. 

1. Giv lysere rum

Først og fremmest er franske døre en god ide, fordi de giver nogle meget lysere rum. Ruderne i døren lukker jo lyset ind. Det er selvfølgelig først og fremmest en fordel for dig ud til et rum, hvor der ikke er nogen vinduer, men kan også give mere lys til for eksempel en stue, når du bruger en fransk dør som terrassedør. 

fransk dør

2. Giver bedre flow mellem rum

Derudover er franske døre også en god løsning, fordi de giver et bedre flow mellem to rum. Nogle har du måske brug for at have en dør lukket, men vil alligevel gerne kunne se, hvad der foregår i rummet ved siden af. Det kan for eksempel være, når du laver mad i køkkenet og ikke vil have stegeos ind i stuen, men gerne vil kunne holde øje med, hvad børnene laver derinde. 

3. Giver et herskabeligt udseende

Endelig er franske døre med til at give dit hjem et herskabeligt udseende. De er ikke så fornemme, at de ikke kan passe til helt almindelige hjem, men de er med til at give din bolig et mere ophøjet udseende, der kan være med til at gøre den langt mere elegant.

Du bør ikke undervurdere, hvor meget de forskellige detaljer betyder for, hvordan din bolig er at opholde sig i. 

Flere Nyheder