Vælg den rigtige varmepumpe – og få hjælp til installering

Når huset skal gøres mere miljø venligt og klima rigtigt, er der mange tiltag, man kan udføre. Man kan for eksempel montere termoruder og sørge for, at isoleringen er up to date, således at varme ikke går tabt. Selve opvarmning af huset kan man også regulere, således at denne bliver mere effektiv, og dermed på én gang både besparende og skånsom over for klima og miljø.

Betjener du dig for eksempel af et gammelt slidt fyr, som skal stå for opvarmning af såvel brugsvand som cirkulations vand i din bolig, oplever du sikkert, at du – ud over udgifterne til brændstof – står med mange årlige omkostninger i forbindelse med rensning, vedligeholdelse og reparation af det gamle fyr. Og samtidig har du sikkert også opdaget, at det er så som så med udnyttelsen af brændstoffet i forhold til dengang fyret var helt nyt. Alt i alt vil du kunne spare en formue ved at skifte fyret ud. Og den største besparelse vil du kunne opnå ved at skifte til en energi effektiv og driftssikker luft til vand varmepumpe.

Hvad hvis jeg har elektriske radiatorer?

Hvor en luft til vand varmepumpe fungerer som et prima alternativ til et gammelt, udtjent fyr, vil du med fordel kunne skrotte dine gamle, ineffektive varmepaneler til fordel for en luft til luft varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe vil du opleve fordelen af en op til fem gange højere udnyttelse af den tilførte energi, hvilket vil give dig en betydelig besparelse på din elregning. Dit indeklima vil blive sundere og mere behageligt, idet en luft til luft varmepumpe er udstyret med indbygget luft filter, som renser luften for partikler og mikro organismer.

Få hjælp til opsætning af varmepumper i Nibe

Uanset hvilken varmepumpe, du vælger, kan de dygtige smede og vvs’ere hos Vester Hornum Smede & VVS ApS hjælpe dig med installering og montering. Læs mere på vhvvs.dk